vanguardusatrip.punt.nl
Laatste artikelen
Vandaag 14 december 2010 zijn Hans en ik (Marco) naar Just Brands (Vanguard) in Lijnden gegaan. Om Just Brands nogmaals te bedanken voor de fatastiche prijs die we gewonnen hebben. En hun ook een beetje te laten beleven wat wij meegemaakt hebben.
 
Klik op foto voor groot formaat
 
Het bedankje is gemaakt door mij (Marco) met behulp van Harold en Edwin. Edwin heeft de foto's van iedereen bij elkaar gezocht en deze op volgorde gezet. Harold heeft op zijn bedrijf (Vemefa BV uit Rotterdam) het roetvrijstalen plaatje gemaakt met uitgelaserde letters, en deze ter beschikking gesteld. Het wiel heb ik van de Harley Davidson dealer van Alkmaar gekregen (www.westcoastmotors.nl ) en dit alles heb ik ondersteund met twee zuigers en drijfstangen. Het digitale fotolijstje heb ik vastgemaakt aan de naaf. Met aan top de Amerikaanse vlag.
 
Hij staat nu te pronken op de afdeling van VANGUARD nadat iedereen in het bedrijf tijdens de lunch hem heeft kunnen zien.
 
 
 
Lees meer...
Hans bedankt namens de groep Vanguard met vier taarten.
 
 
En ze eten ze gewoon op. Dat is toch zonde van die mooie foto.
 
Zou Hans nog gezongen hebben. Ik ben bang van wel :-)
 
 
 
Lees meer...   (1 reactie)
Na weer een lange envermoeiende vlucht met overstappen in Chicago zijn we weer om 9.15 uur geland op Schiphol.
Lees meer...   (1 reactie)
We zijn natuurlijk nog niet helemaal thuis maar de motorrit zit erop. En ik mag wel namens de hele groep spreken " VANGUARD bedankt voor deze fantastische USA trip" . Iedereen bij Vanguard in Lijnden moet zich donderdag wel scheren want ik denk dat iedereen ze gaat zoenen als we daar aankomen. En ik zal maar oordopjes indoen want ik denk dat er een kompleet kippenhok binnenkomt donderdag met allerlei verhalen. Tot donderdag. Ps en voor mij persoonlijk ook Dirk de Wit mode bedankt dat jullie mij de actie flyer van Vanguard hebben gegeven natuurlijk
Lees meer...
We zijn nu onderweg naar L.A. Weer in de stralende zon. Staan nu te tanken ongeveer 75 Miles voor LA ondanks de fantastische trip ( dankzij Vanguard) is iedereen toch weer opgetogen dat we richting het eind gaan. Nog even langs Sunset Blv. En gaan daarna nog shoppen. Hopelijk later nog meer berichten. . . We zijn na een rit over de snelweg afgeslagen bij Sunset Blv. en via deze weg gaan we richting het strand. Helaas was het op het strand rustig, we hadden voor het eerste deze trip bewolking. Dus viel het daar wat tegen :-). Nu worden de motoren weer terug gebracht naar de loods van USAmotorreizen hier in LA. En dan gaan we later met de groep hier in LA shoppen. En dan later op de avond met de hele groep een afscheids diner. Bij het shoppen deed de Appelstore goede zaken bij de groep. Er liepen er heel veel met een tasje en een IPad erin en kleding natuurlijk. Nu gaan we eten.
Lees meer...
Vanmorgen zijn we na een redelijk ontbijt om 9.00 uur vertrokken naar het Sequoia National Park. Uiteraard is het weer weer prachtig. Dat zal straks wel even wennen worden als we weer terug in Nederland zijn. Na eerst een mooi stukje door het park te hebben gereden doemen plotseling de enorme bomen voor je op. Wat een indrukwekkende bomen. Midden in het park stoppen we voor een korte wandeling naar de grootste boom in het park, de General Sherman tree, met een omtrek van ca. 31 meter. De top van de boom is in middels dood maar de boom schijnt nog steeds ieder jaar in omvang toe te nemen.
 
Dan wordt de weg verder door het prachtige park vervolgd en rijden we weer terug richting Visalia. Om ca. 15.30, na een tocht van 148 mijl komen we weer aan bij het hotel. Gewoonte dieren als we zijn duiken we meteen het zwembad in.
 
Morgen is het laatste stukje van de trip en rijden we weer terug richting Los Angeles. We hebben inmiddels begrepen dat door het tijdsverschil de meeste mensen thuis 's ochtends op het werk eerst de website lezen. De werkgevers zullen dus wel blij zijn dat de trip er bijna op zit. Hopelijk kunnen we morgen nog een stukje plaatsen over het bezoek aan L.A. Daarna vliegen we weer terug naar huis.
 
Zo, en nu iedereen weer aan het werk...... (dat geldt ook voor jou Irene).
 
P.S. In het fotoalbum staat nog een foto van Miquel bij de Sherman tree. We hebben de omstanders maar verteld dat we Duitsers waren. Dat leek ons wel zo gepast.
 
Lees meer...   (2 reacties)
Bij het opstaan bleek dat we vandaag slecht weer hadden; onbewolkt en maar 25 graden. Tja, soms is het gewoon niet anders. We vertrokken vanochtend om 8.00 uur, zonder ontbijt. Jos had aangegeven dat een stukje verderop, zo'n half uur a drie kwartier rijden, een van oorsprong Nederlandse bakker zat met heerlijke broodjes. Voorgesteld werd om daar te ontbijten. Ondertussen kennen we Jos wat beter en bij zijn definitie van tijd en afstand moet je altijd nog vermenigvuldigen met de "Jos" factor. En inderdaad, na dik een uur rijden kwamen we bij de desbetreffende bakker aan. Jos had niets te veel gezegd. Heerlijk vers brood met vollop keuze wat beleg betreft. Eindelijk weer eens een behoorlijk ontbijt. Bij de voorgaande hotels met ontbijt buffet zat meestal een buffet waar een derde wereld land zich nog voor zou schamen.
 
Nadat iedereen zijn buikje weer gevuld had gingen we verder op weg naar Yosemite National Park. Het werd hier weer wat koeler en bijna iedereen trok zijn leren jas van VANGUARD aan. Ook dit was weer een prachtige omgeving en in plaats van rechte wegen waar geen eind aan komt waren er bochten waar maar geen eind aan kwam. Geweldig om te rijden. Iedereen zat weer met een gigantische smile op zijn motor.
 
Na Yosemite Park nog een stukje op richting Visalia waar we twee nachten blijven in het Marriot Hotel. Onderweg gebeurde het dan toch eindelijk een keertje. We hadden de Highway patrols al vaak gezien en nu werd Harold uit de groep geplukt door een motoragent met loeiende sirenes. Als echte vrienden reden we, na het maken van een foto, gierend van het lachen door. We zijn nog steeds benieuwd wat ze nu uiteindelijk met Harold hebben gedaan.
 
Aangekomen bij het hotel hadden we er een rit van 335 mijl opzitten.
Lees meer...   (1 reactie)
We staan weer op met een strak blauwe hemel en bijbehorende hitte in Las Vegas. Zouden ze hier in Amerika wel wolken hebben? Het begin van de route was even recht toe recht aan. Maar toen we in de buurt van Death Valley kwamen werd de route leuker alleen waren we vier motorrijders kwijt geraakt. In Death Valley is het zo gigantiche heet de hitte deed gewoon pijn op je armen, alsof er een föhn op je staat gericht die te heet staat. Iedereen zuipt zich suf ( alleen water en fris) en niemand zie ik naar de wc gaan. En overal waar we stoppen plundert iedereen de koelkast. Dat wil je ook wel met een temparatuur van 48 graden in de schaduw. En zoals Jos al zij "als je er bent is het een dieptepunt, maar als je er geweest bent is het een hoogtepunt". Om ca. 17.00 komen we aan bij het hotel in Lone Pine.
Na de gebruikelijke duik in het zwembad gaan we met z'n allen naar Jack Saloon om wat te drinken ne pizza's te eten. Vandaag 245 mijl gereden.
Lees meer...   (5 reacties)
Hier komt een heel leuk stukje over Las Vegas, tenzij ik de jackpot win :-). Hellaas er is te weinig gewonnen. Dus maar weer een stukje schrijven. De weg naar Vegas was niet echt super. We kwamen voor dat we Las Vegas binnen kwamen twee Fiatjes 500 tegen bij de pomp. Deze waren aan het test rijden hier in Amerika. Maar toen Vegas iin zicht kwam werd iedereen nerveus. Eenmaal in Vegas aangekomen gingen we eerst naar de plaatselijke Harley dealer. Daar werden door verschillende bikers de knip getrokken en werd er volop gekocht. Nadat iedereen zijn hotelkamer sleutel had gekregen ging iedereen zich even opfrissen op de kamer. Want is wel 40 graden in Vegas wat een hitte daar. Vervolgens gingen sommige zwemmen en andere gingen de stad in voor inkopen te doen, ipads en uggs werden er gekocht voor het thuisfront. Of verraad ik nu iets.
Eenmaal op de strip onze ogen uitgekeken. Alles is er in overvloed heel veel winkel en heel veel airco's zelfs de buitenlucht wordt daar gekoeld door blowers. Ook nog even in de achtbaan in New York geweest ( had ik niet moeten doen) en een gevecht tussen twee piraten schepen gezien. Uiteraard ook nog even de casino's in geweest. En Kitty, als je dit leest, van je 50 dollars hebben we zeker wel10 minuten lol gehad. Ik denk dat je wel begrijpt wat het resultaat was. Midden in de nacht zijn we de toren op gegaan van ons hotel (Stratosphere hotel) wat een hoogte. En toen we eenmaal met de lift in een paar seconden boven waren (verdieping 108) zagen we hoe ver we ook konden kijken alleen maar lampjes, wel duizenden. En een lampje ging toen uit; de mijne.
Lees meer...   (4 reacties)
Vandaag werken we site zelf maar weer eens bij. Vanmorgen zijn we om 9.00 uur vertrokken en hebben we een rit van 284 mile (454 km)voor de boeg. Eerst richting Page waar we stoppen om wat foto's te nemen van de uitgestrekte vlakte die voor ons ligt. Onderweg steken we de Colorado rivier over en stoppen we weer om de benen te strekken en uiteraard voor de nodige foto's.
 
 
Na nog een tijdje alleen maar rechtuit richting de nimmer dichterbij komende horizon te hebben gereden begint dan toch eindelijk weer het bochtenwerk. Dan gaan we door Zion National Park heen wat adembenemend mooi is. Omdat je hier echt tussen de grillige rotswanden door rijdt is het erg indrukwekkend.
 
Aangekomen bij het Rodeway Inn Motel springen we meteen in het zwembad. Marco en ik krijgen nog bezoek van een oom die al zo'n 44 jaar in de VS woont.  Nu is het tijd voor de BBQ.
Lees meer...   (4 reacties)
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl